نماد سایت پمپ وکیوم ایران جِو GEV

پمپ وکیوم ۴۵ متر مکعب GEV

پمپ وکیوم ۴۵ متر مکعب GEV

شرکت GEV ایتالیا از جمله تولیدکنندگان انواع پمپ های خشک و روغنی می باشد. پمپ وکیوم مدل GP/M45 یکی از پمپ های پر مصرف این شرکت محسوب می شود.

از این محصول برای صنایع دارو سازی و بیمارستانی و صنایع سبک بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد. با توجه به زمان کارکرد پمپ حتما باید روغن و فیلتر پمپ مورد تعویض قرار گیرد تا به پمپ و تیغه های پمپ آسیب وارد نشود.

برای ساخت بدنه این پمپ از جنس چدن ریخته گری دقیق استفاده شده است. در خصوص الکترو موتور این پمپ ها باید گفت که سرعت گردش آن در فرکانس 50HZ به 1450متر بر دقیقه و در فرکانس 60HZ به 1750 متر بر دقیقه می رسد.

وزن این مدل پمپ حدود 42 کیلوگرم می‌رسد و مقدار روغن مصرفی برای کارکرد این پمپ 1/5 تا 2 لیتر می باشد که نسبت به هوای محیط از روغن های متفاوت باید استفاده شود. قدرت الکترو موتور پمپ 1.5 کیلووات می باشد و با افزایش ولتاژ به 460 ولت قدر ت موتور به 1.8 کیلوات هم افزایش می یابد.شرکت GEV یک شرکت بین‌المللی است که در کشور ایتالیا فعالیت خود را درزمینه‌ی تولید انواع پمپ وکیوم و ساید چنل و پمپ خشک آغاز کرد. محصولات این شرکت در کشورهای مختلفی از جمله ایران ، اسپانیا ، آلمان ، روسیه ، انگلیس مورد استفاده قرار می گیرد.





اطلاعات پمپ وکیوم ۴۵ متر مکعب GEV

اجزای تشکیل دهنده یک پمپ وکیوم شامل:
۱-لرزه گیر ۲- محفظه روغن ۳- سیلندر ۴- خط برگشت روغن ۵- روغن برگشتی از فیلتر سپراتور ۶- سوپاپ خروجی ۷- نشانگر سطح روغن ۸- فیلتر خروجی ۹- خط ورودی روغن مصرفی پمپ ۱۰- روتور ۱۱- تیغه ۱۲- شیر یکطرفه ۱۳- صافی ورودی ۱۴- ورودی هوا ۱۵- گاز بالاست ۱۶- اگزوز خروجی ۱۷- فیلتر سپراتور

طراحی


در طراحی پمپ های شرکت GEV ایتالیا طراحی به گونه ای می باشد که روتور خارج از مرکزسیلندر پمپ قرار دارد با دوران روتور توسط الکترو موتور روغن از محفظه روغن وارد سیلندر شده و از طرف دیگر تیغه ها به صورت کشویی از شیار روتور بیرون آمده و مماس با سطح داخلی سیلندر حرکت می کند.روغن موجود در سیلندر باعثث روانکاریی و آبندی محفظه ها و خنک کاری قطعات می شود.
با چرخش روتور و مماس شدن تیغه ها به دیواره داخلی سیلندر پمپ فضای خالی بین سیلندر و روتور توسط تیغه ها به سه قسمت تقسیم میشوند با حرکت و عبور تیغه ها از ورودی پمپ بخشی از هوا و گازها و یا بخارات موجود در محلی که عمل وکیوم در آن انجام می شود را وارد فضای بین دو تیغه کرده و در آن حبس مکیند با حرکت روتور به صورت راست گرد از حجم این فضا کاسته شده در نتیجه و هوا وگازهای موجود در آن محفظه بسیار فشرده میشود.تا زمانی که نیروی این فشردگی بر نیروی سوپاپ خروجی غلبه کرده و باعث باز شدن و خروج هوا و بخشی از روغن به بیرون می شود.و این سیکل دایما در حال تکرار است.

گاز بالاست در پمپ وکیوم
۱-جداسازی بر اساس اختلاف دانسیته
۲-تراکم
۳-افزایش فشار
۴-خروج گاز
*تاثیر گاز بالاست در عملکرد پمپ
*نقش گاز بالاست در تخلیه بخارها ، عوارض نبود یا کوچک بودن دریچه گاز بالاست
عملکرد پمپ با گاز بالاست
عملکرد پمپ بدون گاز بالاست
روش درست استفاده از گاز بالاست
خطر عدم استفاده از گاز بالاست

خروج از نسخه موبایل